Rólunk


 

Dajar Kft. a lengyel DAJAR Sp. zoo leányvállalata Magyarországon.


Anyavállalatunk 1989 óta működik, mára piacvezető szerepet tölt be Közép-Európában a konyhai és háztartási eszközök terén. Ma már nem csak kereskedelemmel, de saját termékek előállításával is foglalkozik.


A sikerünk alapja, hogy nagy figyelmet fordítunk a vásárlói elégedettségre, folyamatosan figyelemmel kísérjük a piaci igényeket, és gondosan megválogatjuk az általunk forgalmazott márkákat, amelyekkel piacvezető pozíciót képviselünk Magyarországon és a közép-európai régióban.


Az általunk gyártott és forgalmazott termékek egyaránt magas minőséget képviselnek, legyen szó akár porcelán, akár rozsdamentes termékekről. Legfontosabb márkáink: Ambition, Domotti, Jotta, Pasabahce, Luminarc, Krosno, Ocuisine, stb. A legmodernebb technológiákat alkalmazva, több száz kollekciót forgalmazunk – webshopunkban elérhetők: edények, edénykészletek, serpenyők, étkészletek, evőeszköz készletek, poharak, tepsik, sütőtálak és még megannyi olyan termék, amelyek elengedhetetlen eszközei lesznek konyhájának.


Termékeink segítségével könnyedén elkészítheti és tökéletesen tálalhatja kedvenc ételeit, legyen szó hétköznapi vacsorákról vagy ünnepi lakomákról. Nézzen szét nálunk!Szállítási módok

Fizetési módok

Gyakran ismételt kérdések