Szállítási módok1.    Házhoz szállítás

Magyarország egész területére házhoz szállítjuk megrendelését.

Webáruházunk igyekszik termékeit a legjobb áron kínálni, valamint szolgáltatásaival a Vevők igényeit maximálisan kielégíteni, ezért a GLS szállítmányozó céggel működünk együtt.

 

A házhoz szállítási díjak úgy alakulnak, hogy a bankkártyás fizetés esetén alacsonyabb, 1.290 Ft-ot, utánvétel esetén 1.590 Ft-ot számolunk fel. Fontos figyelembe venni, hogy termékeink jellege miatt (főként törékeny árut forgalmazunk) fokozottan ügyelünk arra, hogy a csomagolás kellően biztonságos legyen, ezáltal megelőzzük a törések lehetőségét.


Ha több terméket rendel egyszerre, melyek összege eléri az ingyenes szállítási limitet (15.000 Ft), azonban valamelyik terméket bármilyen okból nem tudjuk kiszállítani, az Ön által rendelt csomag akkor is ingyenesen kerül kiszállításra.

 

Amennyiben webáruházunk jelezte Ön felé, hogy csomagja postázásra került, úgy az átkerült a futárszolgálathoz. Ezt követően náluk érdeklődhet a csomagja állapotáról az alábbi elérhetőségeken, illetve a futárszolgálat által emailen/sms-ben kapott csomagszám alapján a weboldalukon is tájékozódhat a csomag állapotát illetően.


A szállítási idő kb. 5-7 munkanap.

  

Futárszolgálataink elérhetősége:

GLS Ügyfélszolgálat

Tel.: 06-29-88-67-00 vagy +36-20-890-0660 

H - P: 7:00 - 20:00

Weboldal: https://gls-group.eu/HU/hu/home

 

 

2.    Személyes átvétel

Személyes átvételre nincs lehetőség.

 

 

Szállítási módok

Fizetési módok

Gyakran ismételt kérdések